ДРУГИ    МУТРИ    ЖИВОТНИ    ЛЕКАРСКИ    БЛОНДИНКИ    СЕРВИТЬОРСКИ    ИВАНЧО И МАРИЙКА


Полезни съвети


   Мъж отива на лов,а жена му веднага си вика любовника. Да но забравил нещо и се връща в къщи. Гледа чужди обувки и чува как жена му стене в спалнята. Зарежда пушката и влиза в спалнята разярен. Любовникът се уплашил и скочил с вдигнати ръце: -Моля те ,не ме убивай,дай ми шанс... -Добре. и насочил пушката към топките на любовника: -РАЗКЛАТИ ГИ !!!....
   Двама приятели си говорят за жените си и единия вика: - Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафене сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням! Другият помислил и казал: - Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран? - Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете... - А мислиш ли, че шарана помни?
   Двама ловци излизат заедно на ловен излет и чакат дивеч в засада. Единият постоянно гледа с бинокъла в една посока. Приятелят му го пита: -Вече цял час зяпаш през тоя бинокъл! Какво наблюдаваш? - Абе, има една кола и двама се натискат. Искам да видя докъде ще стигнат, че да им пусна по един куршум и на двамата!- Какво ти пука, правят си кефа. Ти си гледай твоята жена!- Ами нали това и правя...
   Рибар се прибира от риболов и казва на жена си: - Виж, скъпа, какъв улов имах днес! - Я не ме занасяй! Съседката те е видяла, как влизаш в рибарския магазин! - Ами...да... трябваше да продам една част от улова!
   Нощ. Мъгла, рибар отива към реката и среща един човек мокър до кости.- Извинете господине, не мога да се ориентирам в това лошо време... Накъде се намира реката?- Натам, от нея излизам...
   Мъж се връща от риболов и гордо подава на жена си един голям шаран. Жената го гледа на криво и недоверчиво пита:- А какво е това картонче с цифрите..., привързано към опашката?- А. Ааааа, записах си в колко часа съм го хванал!.
   Рибар се прибира от риболов и го питат:- Хвана ли нещо?- Дано не съм хванал нищо!
   През зимата, един почерпил се рибар отишъл за риба. Пробива дупка в леда и чува глас:- Тук няма риба. Станал, преместил на няколко метра встрани и започнал да пробива друга дупка. Пак се чува:- Тук няма риба. На третата дупка пак така. Ядосал се и попитал:- Кой ми казва ,че тук няма риба?- Директорът на пързалката.
   Един рибар си ловял риба, а на главата му - тухла. Минава една жена и го загледала. - Каква е тая тухла на главата ти?- Пусни ми и ще ти кажа - отговорил той.- Абе я си ......! - казала тя и си тръгнала.След малко се върнала от любопитство.- Кажи ми моля те, каква е тая тухла на главата ти!- Пусни ми и ще ти кажа.- Добре де, ще ти пусна. Отишли в горичака и свършили работата. Като се върнали рибарят казал:- От сутринта съм тук, на въдицата нищо не хванах, ама на тухлата си третата!
   Как е колега, кълве ли? - Неееее смуче.
   Няколко рибари си ловят риба на язовира и единия пита:- Какво ли правят жените ни сега? Отговарят му:- Или се чукат, или плетат.След малко единия хуква да бяга към къщи.- Къде хукна бе Иване?:- Сетих се ,че моята не може да плете...
   Хващат ловец и го питат:- Не знаете ли, че ловът сега е забранен? Ловецът:- Ама аз стрелях при самоотбрана...
   Жена изпраща мъжа си на риболов и му казва:- Ако шарана е скъп, можеш да купиш каракуда или скумрия.
   В един много студен ден. Навън вали проливен дъжд. Един рибар става рано сутринта и тръгва за риба. След като излязал навън и видял времето си казал: - Абе къде съм тръгнал в това време, я да се върна и да си полегна. Легнал при жена си и казал:- Ааууу навън е страшен студ и дъжд. Жена му сънена и без да го погледне казала:- А моя балък отиде за риба.
   Жена към мъжа си, ловец:- Скъпи, преди няколко месеца нали беше на лов за сърни В Родопите?- Да бях. - Е, една сърничка се обади, че е бременна.
   Двама ловци ходят из гората. Изведнъж единият пита:- Видя ли?- Не. Какво?- Излетя един фазан! След малко първият пак спира:- Видя ли?- Какво бе ?- Ама ти си много сляп? Един заек изскочи от храста! След още пет минути първият пак пита:- Е, сега идя ли? На вторият вече му писнало и казва:- Да, видях!- Ами тогава защо го настъпи?!
   Един ловджия отива на лов. Изскача заек. Вдига пушката и гърми. Заека избягал и ловджията хукнал да го гони. По едно време гледа един човек си копае нивата.- Да си видял един заек да бяга? Човека се понадигнал, поогледал ловджията, и му отговорил:- Да, ей сега мина един мъжки заек.- Ама ти как разбра, че е мъжки?- Ами щото каза, че ще го хванеш, ама за оная работа...
   Един рибар хванал златната рибка: - Искам малък бизнес, къща и кола. - Какво избираш - на кредит или на лизинг? - А ти какво избираш - на тиган или във фритюрник?
   Рибар тръгва за риба и среща приятели. Те го изпращат с думите: - Хайде на слука и дано не хванеш нищо!!! Ни трипер, нито спин или ...
   Двама рибари се хвалят: - Ние пускаме малките риби на свобода, а големите ги слагаме в кибритена кутийка!
   Рано сутринта в събота жена се събужда. Става и отива в кухнята. Взима сатърчето и накълцва въдиците, нарязва влакното, чупи плувките, с ножицата нарязва гумените ботуши и изхвърля стръвта. Удовлетворена от извършеното тя ляга отново в леглото и прегръща спящият си съпруг.... Остават и още два часа живот ...
   Никулден. На масата голям пълнен шаран и цари тишина. Домакинята бута мъжа си:- Кажи, че ти си хванал тоя шаран, да развеселиш гостите.
   Рибар се прибира вкъщи и казва на жена си:- Жено, похарчих цялата си заплата за плувки, тежести и кукички.- Слава богу - отговаря жената. - Вече не ми е гузно, че изхарчих всичките спестявания за гримове и червила.
   Рибар се връща със семейството си от риболов и го питат. - Успешен ли беше риболова? - Да, тъщата се удави!
   Между приятелки. - Да ти се оплача, мъжа ми е рибар и в нас където и да съм, все се убождам на кукички! - Горката. Съчувствам ти! Ама добре че не е ловец и да има капани!
   Очаквайте още вицове.